Vanha, parempi maailma ja uusi tulevaisuus

Sanotaan aina että ennen vanhaan asiat ovat paremmin. Olivatko tosiaan? Joskus ei ollut kännyköitä, saati pesukoneita tai ylipäätään sähköä! Vessapaperikin on maailman mittapuulla aika pirun uusi keksintö.

Mutta jokainen haikailee silti nuoruuteen, kultaako aika tosiaan muistot? Toisaalta ihmiset jotka ovat palanneet oman nuoruutensa teknologian tasoon ovat piristyneet. Asiaa pitäisi ehkä tutkia, on olemassa jo kyliä missä on otettu vanhukset täysin huomioon niin miksi ei vuosikymmenkaupunkeja?

Jokainen saisi elää sillä vuosikymmenellä mitä tahtoisi! Ne jotka haluaisivat elää normaalisti saisivat jatkaa elämäänsä ja siihen päälle sitten voisi olla tulevaisuuden kaupunki jonne ihmiset voisivat mennä tulevaisuuden teknologian koekaniineiksi ongelmineen päivineen, sinne joutavat ne joiden mielestä kehitys on liian hidasta.

Silti varmaan löytyisi ihmisiä jotka eivät olisi onnellisia mutta ainahan sitä löytää valittamista vaikka siitä että nykyisin on asiat niin hyvin että ei edes kunnollista valittamisen aihetta löydy!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s